Brit Premium Sausage Turkey 800g
Kód: 003434Související produkty
Sušené žaludky jsou výborně stravitelné bílkoviny vhodné pro psy v rekonvalescenci.
Sušené vepřové ušní výkroje vhodné pro psy, kteří mají problém přibrat na váze.
Hovězí noha i s kopytem, vhodná zejména pro psy velkých plemen.
Vepřové ledvinky upravené tak, aby se daly použít jako odměna na procházce, na cvičáku nebo jen tak pro radost
Detailní popis produktu
Složení:
95 % krůta (krůtí maso, játra, srdce, krky, žaludky), 3,6 % rýže, 0,9 % vývar, 0,5 % kolagen.
Analytické složky:
vlhkost 68,0 %, hrubý protein 12,0 %, hrubý tuk 9,5 %, hrubý popel 5,5 %, hrubá vláknina 0,6 %.
Nutriční složení:
vitamin D3 (E671) 250 IU, vitamin E (3a700) 100 mg, zinek (3b606) 12 mg, železo (E1) 10 mg, mangan (E5) 2 mg, jod (3b201) 0,7 mg, měď (E4) 0,5 mg, biotin (3a880) 0,2 mg.
Metabolizovatelná energie:
1485 kcal/kg
Krmná tabulka:
Brit Premium Sausage je kompletní krmivo pro psy, nebo ideální doplněk ke granulím, BARF stravě a vařenému masu. V případe, že je podáváno k zvýšení rozmanitosti a chuti jídla nezapomeňte snížit doporučenou denní dávku pravidelného jídla vašeho psa.
Doporučené denní dávkování
Váha psa (kg) | 5 | 10 | 15 | 20 | nad 30 |
---|---|---|---|---|---|
Použití jako kompletní krmivo (g) | 200 | 300 | 430 | 550 | 800 - 1500 |
Použití jako doplňkové krmivo (50:50) (g) | 100 | 150 | 215 | 275 | 400 - 750 |
Masová konzerva pro psy Louie s obsahem 95% jemně namletého masa a s 5% rýže bez přidané želatiny, konzervantů, dochucovadel, barviv či stabilizátorů.Rýže absorbuje...
Obsah - 100 % masa Mletá směs z drobů a hovězího masa. Výrobek může obsahovat kosti.
Konzerva MARTY Monoprotein krůtí maso nabízí Vašemu psovi možnost stravy z čistého masa bez jakéhokoliv zatížení přidanými konzervanty nebo jinými přísadami. Přítomnost...
MARTY Monoprotein Kuřecí maso. Jednosložková krmná surovina pro psy ve formě 100% čistého kuřecího masa nabízí psovi možnost stravy z čistého masa bez jakéhokoliv zatížení...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.