TopVet Pozátěžový gel chladivý 500ml
Kód: 00305Související produkty
Chutná a přirozená zdravá odměna pro Vašeho koně. Vyrobená z obilovin prvotřídní kvality s přírodním obsahem minerálních látek a vitaminů. Doporučujeme skladovat v...
Detailní popis produktu
Masážní bylinná kompozice ve formě balzámu s vysokým obsahem rostlinných extraktů a silic. Masáž provádíme po náročném fyzickém výkonu při únavě a ztuhlosti vazů, svalů i kloubů. Těchto vlastností je vhodné využít u sportovních, pracovních i rekreačních koní. Gel je možné použít i jako náhradu ledování.
SLOŽENÍ: Voda, Alkohol denat., Glycerin, Kafr, Mentol, Jalovcová silice, Kostival lékařský kořen extrakt, Kaštan koňský extrakt, Jedlová silice, Kosodřevinová silice, Eukalyptová silice, Propylen Glycol, Hořec žlutý kořen extrakt, Rozrazil lékařský list extrakt, Proskurník lékařský kořen extrakt, Sléz lesní květ extrakt, Carbomer, Mátová silice, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Imidazolidinyl Urea, Arnika horská květ extrakt, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Třezalka tečkovaná květ, list, nať extrakt, Rozmarýnová silice, Tymiánová silice
Obsah balení: 500ml
Müsli pro koně se speciálně upraveným proteinem pro vyšší výkonnost, psychickou odolnost a rozvoj tělesné stavby.
EF Pferde Müsli je energeticky a nutričně hodnotné müsli bez ovsa. • KOMPLETNÍ PÉČE • BEZ OVSA • VYSOCE STRAVITELNÉ • > 70 % OBILNÝCH VLOČEK • PIVOVARSKÉ KVASNICE...
Müsli s vysokým obsahem vlákniny. Pro seniory a citlivé koně.
Vyvážené krmivo pro koně s problémy s látkovou výměnou. Speciální krmivo s nízkým obsahem škrobu a cukru vykazuje nízký glykemický index
Granule pro březí a kojící klisny. Speciálně upravené krmivo pro klisny. • PRO KLISNY • PRODUKCE MLÉKA • PLODNOST • OBILOVINY Doporučuje se také pro hřebce a klisny s problémy...
Originální, vyvážená krmná směs pro všechny typy koní. Krmná směs je vhodná pro dlouhodobé používání, lehce stravitelná a koně jí rádi přijímaj
Krmivo pro starší koně ve formě müsli, doplněné o mrkev, hrachové vločky a vysoký podíl řezanky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.